Zoeken naar couverts app

 
couverts app
Couverts brengt reserverings app voor Horecaondernemers uit.
Couverts heeft op de Horecava een restaurantreservering app voor restaurateurs gelanceerd, waarmee zij onderweg telefonische reserveringen kunnen afhandelen. De Couverts Dashboard app biedt de restaurateur nu ook buiten de deur inzicht over de restaurant agenda. De app laat alle reserveringen zien, inclusief reserveringsdetails zoals aanvangstijden en contactgegevens.
https://www.ikkomtesnelklaar.com/
Infi bouwt Android-app voor Couverts Ons nieuws Infi.
We zijn from scratch begonnen: terwijl ik bezig was met onzichtbare code, was een team van Couverts bezig met het opnieuw vormgeven van het gezicht van de app. Dit gesteund door vele gebruikersonderzoeken en statistieken van de voorgaande apps en website.
makelaar zoetermeer
Couverts Onze klanten Infi.
Trots bij Infi: grote klant Couverts is overgenomen door IENS! Interaction Design: User Stories en Personas. Mark op 2 maart 2016 Techniek. Eerder schreef ik over Interaction Design en de raakvlakken tussen visual design, interaction design en user experience. Infi verbetert usability Couverts app.
seo specialist
Couverts Downloaden Gratis Restaurant App.
Met Couverts heeft u de keuze uit honderden restaurants, die u gelijk vanuit de app kunt reserveren. Couverts biedt u een compleet overzicht van alle restaurants bij u in de buurt, waarbij u meteen de volledige menukaarten ziet en recensies van andere bezoekers.
spotjes
De 6 beste restaurant apps voor iPhone 2017! Terello blog.
Met de Nederlandse app Couverts is dit verleden tijd. Hier kun je bij heel veel restaurants in Nederland eenvoudig reserveren, terwijl je al onderweg bent. Op basis van jouw locatie toont de app een scala aan restaurants, met daarbij de menukaart en een overzicht van recensies.
Couverts App voor de Iphone vindt je op Iphoneappsdownloaden.nl.
Via de Couverts app kun je bij bijna ieder restaurant in Nederland een reservering plaatsen. Bij restaurants die gebruikmaken van Couverts plaats je real time je reservering. Van de restaurants die nog niet aangesloten zijn bij Couverts, geven wij je het telefoonnummer, zodat je telefonisch kunt reserveren.
Couverts Dashboard in de App Store.
Bovendien is nu ook duidelijk in de lijstweergave te zien dat een gast met een Couverts Dinervoucher gereserveerd heeft. We hebben onze app een update gegeven zodat reserveringen voor de aanstaande Couverts Dinerweek in november goed in je agenda worden weergegeven.
Restaurantapp Couverts wordt ondergebracht in IENS.
Het merk Couverts zal overgeplaatst worden naar IENS, waardoor zowel de app als de website van Couverts op termijn verdwijnen. Vanaf 2 oktober wordt Couverts ondergebracht in de app van IENS. Couverts en IENS samengevoegd. Couverts werd in 2009 opgericht en werd een jaar later door RTL overgenomen.

Contacteer ons