Meer resultaten voor tv kijken op ipad

 
tv kijken op ipad
Televisiekijken op iPhone en iPad met Nederlandse apps.
Je kunt met de NLziet-app zowel programmas terug kijken als live kijken naar de populairste Nederlandse zenders op je iPhone, iPad en Apple TV. De NLziet-app kan dus in principe je bestaande tv-abonnement vervangen. Met AirPlay en Chromecast stream je naar je televisie, maar er is ook een Apple TV app.
ipad hoes
KPN Interactieve TV in de App Store.
Zorg dan dat of het schuifje aan de zijkant van je iPad omhoog staat, of als je geen schuifje hebt, dat in Control Center veeg vanaf de onderkant van je scherm omhoog het icoontje met de doorstreepte bel uit staat. De vernieuwde Interactieve TV app is nu ook beschikbaar voor op je iPad. Naast een verbeterd design van de app, zijn enkele nieuwe functionaliteiten toegevoegd zoals.: Suggesties voor het kijken van bepaalde programmas, namelijk.:
https://www.ikkomtesnelklaar.com/
Online tv-kijken via smartphone, tablet en laptop/PC KPN.
Via een Chromecast tv-kijken op jouw televisie. In het buitenland programma's' en films kijken via de app. Met de gratis app op je tablet of smartphone iOS en Android kijk je onderweg via openbare wifi-netwerken, 3G of 4G. Om gebruik te maken van de Interactieve TV app heb je je KPN ID nodig. KPN ID aanmaken. Download de app voor iPhone of iPad.
Kroon Casino
Ziggo GO Online tv-kijken op laptop, tablet en mobiel met Ziggo GO Ziggo.
Om de downloadfunctie te gebruiken, moet je eerst een apparaat registreren waarop je films en series offline wilt kijken. Je kunt maximaal twee apparaten registreren. Hoe gebruik ik de verschillende features op de Ziggo GO app? Met de Ziggo GO app kijk je live tv op vier verschillende apparaten en kun je makkelijk programma's' terugkijken met Ziggo Replay.
tv kijken online
Hoe kun je overal gratis televisie kijken zonder TV? GratisSoftware.nl.
KPN iTV voor iPhone. KPN Interactieve TV voor iPad. NPO/Nederland 1, 2 en 3. Als je gewoon Nederland 1, 2 of 3 tegenwoordig NPO geheten wilt kijken dan kun je dat op diverse manieren doen, via websites op je computer of met apps op je telefoon of tablet.
Ziggo GO in de App Store.
Vanuit daar kan je direct naar wat nu op is live tv of naar de gids voor meer programma informatie of om iets terug te kijken via Ziggo Replay. En wederom hebben we verdere aanpassingen gedaan om de stabiliteit en prestaties te verbeteren. Nieuw: Widget met meest bekeken programma alleen voor iOS 10.: Op je iPhone of iPad kan je een widget instellen, waardoor je razendsnel naar het momenteel meest bekeken live tv programma gaat in ZIggo GO.
10 tips om tv te kijken met je tablet Apple ComputerTotaal.
Behalve live naar televisie kijken, kun je programma's' die je hebt gemist of zelf hebt opgenomen ook vaak via de app afspelen, mits dit onderdeel in je abonnement zit. Lange tijd was het niet mogelijk om op eenzelfde manier onderweg van digitale televisie te genieten, dus wanneer je niet met je eigen netwerk was verbonden. Gelukkig komt daar nu verandering in en mag het steeds vaker wel. Al kan dat wel een flink gat in je databundel slaan als het via de 3G of 4G-verbinding van je tablet of smartphone loopt. Tip 02 Je kunt live kijken of naar een eerder opgenomen of gemist programma. Tip 03: Mijn TV. Ook zonder digitale-televisieabonnement zijn er behoorlijk wat zenders waarop je met een iPad of zelfs een iPhone kunt rondneuzen.
TV kijken op IPad KPN Forum.
TV kijken op IPad. Welkom op het. Zoeken of Stel je vraag. TV kijken op IPad. Beantwoord TV kijken op IPad. 5 maanden geleden. 9 april 2018. 701 keer bekeken. Waarom kan ik niet meer TV kijken op mijn IPad?
TV Kijken op Ipad met de handige Live TV apps.
TV kijken op de Ipad kunt u het beste doen door gebruik te maken van uw abonnement, heeft u een interactief tv abonnement bij KPN, Xs4all, Ziggo, UPC of Telfort dan kunt u online snel veel zenders kijken via de Ipad.

Contacteer ons